image
×
image

Loprofin Fusilli

Loprofin Fusilli is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt als dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingsziekten waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.

De spiraalvormige Fusilli pasta bevat een laag eiwitgehalte en wordt gebruikt voor de bereiding van verschillende Italiaanse gerechten.

SMAAK

  • Neutraal

FORMAAT

  • Pasta
  • Doos van 500 g

KENMERKEN

  • Laag eiwitgehalte
  • Kan sporen van sojabonen en lupine bevatten
  • Spiraalvormige pasta

VOOR WIE

  • Voor degenen die op zoek zijn naar een spiraalvormige pasta met een laag eiwitgehalte
  • Voor degenen die graag warme of koude gerechten bereiden met eiwitarme pasta.

HOE GEBRUIKEN

Loprofin Fusilli is perfect voor het maken van pastasalades. De pasta kan in eenvoudige recepten met bijvoorbeeld verse tomaten en extra olijfolie gebruikt worden.

Kook 1 l water en doe er daarna een portie droge pasta bij. Voeg, indien toegestaan, 1 theelepel zout en 1 eetlepel olie toe. Kook 8 tot 10 minuten. Regelmatig roeren. Afgieten en afspoelen met warm water.

HOE BEWAREN

Bij voorkeur op een koele, droge plaats bewaren, de houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. De pasta kan tot 4-6 weken na openen worden bewaard, mits de doos steeds goed gesloten wordt.

TIPS

Italiaanse pasta met een laag eiwitgehalte

Loprofin Fusilli bevat een laag eiwitgehalte en is gemaakt in Italië.