Teriyaki noodles
45
Minuten
Gemiddeld
Bereiding
Met deze eiwitarme Teriyaki noedels bieden wij u een Aziatisch gerecht rijk aan kleuren en smaken.
- Snijd alle groenten en de ananas klein en marineer in de chilisaus. Laat dit ongeveer 30 minuten staan.
- Kook ondertussen de Loprofin Spaghetti* volgens de gebruiksaanwijzing.
- Roerbak de groenten en de ananas samen met de Teriyakisaus ongeveer drie minuten op hoog vuur.
- Leg de Loprofin spaghetti op een bord en schep hierop de roerbak mix.
- Snijd de bosui in ringetjes en garneer hiermee de spaghetti. Serveer direct.
Tip van de chef
Vervang de groenten eventueel door seizoensgroenten.
Info
- Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per eiwitarm product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de eiwitarme recepten.
- Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
- *Loprofin Spaghetti is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingziekten of aandoeningen waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 150 g Loprofin spaghetti
- 50 g ananas
- 40 g paksoi
- 30 g wortel
- 30 g rode paprika
- 30 g courgette
- 20 g chilisaus
- 15 g Teriyakisaus
- 10 g rauwe bosui ter
- 6 g knoflook
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | 675 |
---|---|
Vetten (g) | 2.3 |
Vezels (g) | 5.1 |
Koolhydraten (g) | 157.6 |
Eiwitten (g) | 3.1 |