Teriyaki noodles

45 Minuten 45 Minuten 2 Gemiddeld

Bereiding

Met deze eiwitarme Teriyaki noedels bieden wij u een Aziatisch gerecht rijk aan kleuren en smaken.

  1. Snijd alle groenten en de ananas klein en marineer in de chilisaus. Laat dit ongeveer 30 minuten staan.
  2. Kook ondertussen de Loprofin Spaghetti* volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Roerbak de groenten en de ananas samen met de Teriyakisaus ongeveer drie minuten op hoog vuur.
  4. Leg de Loprofin spaghetti op een bord en schep hierop de roerbak mix.
  5. Snijd de bosui in ringetjes en garneer hiermee de spaghetti. Serveer direct.

Tip van de chef

Vervang de groenten eventueel door seizoensgroenten.

Info

  • Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per eiwitarm product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de eiwitarme recepten.
  • Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
  • *Loprofin Spaghetti is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aangeboren stofwisselingziekten of aandoeningen waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 150 g Loprofin spaghetti
  • 50 g ananas
  • 40 g paksoi
  • 30 g wortel
  • 30 g rode paprika
  • 30 g courgette
  • 20 g chilisaus
  • 15 g Teriyakisaus
  • 10 g rauwe bosui ter
  • 6 g knoflook

Voedingswaarden

Energie (Kcal)675
Vetten (g)2.3
Vezels (g)5.1
Koolhydraten (g)157.6
Eiwitten (g)3.1

Gerelateerde gerechten